Om oss

Mej optik – inte en vanlig optiker!
Tanken bakom Mej optik är att erbjuda glasögonlösningar för hem, jobb och fritid – glasögon anpassade för sitt syfte.
Precis som man inte rekommenderar lågskor när man går i skogen, eller stövlar till balen så rekommenderar vi skräddarsydda glaslösningar beroende på hur just du vill använda dina glasögon.
Hos oss kan du få en glaslösning för allt; din vardag, dina fritidsaktiviteter, ditt jobb. Det finns lika mycket olika glaslösningar som det finns bilmodeller, till det finns det anpassade bågar av kända märken likväl som okända. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, synkvaliten  och omtanken.

Glasen tillverkas av svenska Optileks i Rättvik, ett av de tekniskt ledande glastillverkarna i Europa. Ett sliperi som exporterar sina avancerade lösningar i Europa och Norden.
Utöver ordinarie sortiment det kompletteras vårt utbud av Optileks egen serie sportglaslösningar. De finns anpassade för varje aktivitet; simning, golf, cykel, orientering eller den sport som föredras.

Vi har ett stort urval bågar för att passa alla människor och alla  behov – från enkla bågar till märkesbågar, skyddsbågar och inte minst sportbågar. Hos oss hittar ni märken som Norr, Adidas, Marshall, Miga, Performer, Hyde, Dino Eyewear, Siljan Eyewear, Sky Vintage, Efva Attling, Bolle Safety, Seiko m.fl.
Lösningar för alla med priser för ALLA.
Vi samarbetar även med privat ögonläkare.

För att ge dig flera lösningar har vi ett bonusprogram som ger dig proffsrabatt med ett värde på upp till 5995:-!

 

Vi som jobbar här:

Marina Nääs
Glasögonspecialist
Sportspecialist

Cecilia Österlind
Leg Optiker m Kontaktlinsbehörighet

Kontakta oss!

15 + 4 =